28/9/07

Fer per fer

Un raconet maravellós.


Ara mateix no se m'acudeix res més a comentar sobre la foto. Estic fluixeta...

25/9/07

Lisboa, cidade vazia


Sincerament, m'esperava una ciutat com Barcelona, que hi ha de tot. Llocs bruts, racons preciosos, avingudes carregades de gent, carrerons encara per descobrir...
I gent de tota mena: alts, prims, grassos, morenets, "pijos", contorsionistes, venedors ambulant, executius, turistes...

Si que era com un poti-poti, ara bé, masses coses negatives.

No podies donar dos passes que ja tenies a una o fins i tot dues persones oferint-te droga i de tots tipus, colors, mides, etc. Inclús es fotien dins les terrasses buscant compradors, mentre la gent prenia coses o menjaven.
També hi havien que voltaven pels llocs més concorreguts guanyant-se la vida exhibint les seves qualitats, ja fos tocant la guitarra, fent ballar el gos, cantant, fent malabarismes, etc.
Apart, també vaig veure molta gent demanant diners per poder menjar, em va xocar que la majoria d'aquests eren molt joves.
I l'últim grup i el que més m'ha sorprès: els esguerrats. Per tots els carrers, metros, destins turístics...sempre hi havia gent arraconats, havent d'ensenyar les seves malformacions o deficiències perque la gent es solidaritzés amb ells.


Ara toca parlar de l'estètica de la ciutat. Si dic tot el que penso no acabaria mai, tot i això, faré un petit resum.

L'entrada a Lisboa ja era com una mostra a petita escala del que em trobaria per tots llocs.
Els edificis semblaven apunt de caure, vells, bruts, bastos, "cutres", deixats, inhabitats...
Totes les persianes estaven baixades i tot plegat semblava una ciutat fantasma.

L'ambient era molt trist, no hi havia alegria a l'ambient. Fins i tot vam enganxar dies de festa i als actes públics només s'hi podien veure turistes (jo una més,clar :P), tot i això hi havia poquíssima gent pel carrer. La majoria de gent la trobàvem per sota terra o ben amagats, aglomerats als metros o als centres comercials, en resum, una forma de viure i uns costums molt estranys.


No sé si us en feu a la idea però a mi em va quedar claríssim que Lisboa està bé si vas a fer el que fan tots els "guiris": visitar coses, tirar fotos, fer el burro amb el/s acompanyant/s i fer el vago a l'hotel, durant 3 dies contats ja en tens més que suficient.
La resta no m'ha acabat de convèncer. Ei! No estic dient que no m'hagi agradat!
Aquest post és la crítica negativa, més endavant ja posaré fotos i explicaré les cosetes maques que m'hi he trobat.


^^

24/9/07

O retorno

(Tornar a començar)

S'ha acabat l'estiu, la feina, el viatge a Lisboa (ja en parlaré més endavant) i juntament amb això comencen moltes coses noves. Ho he canviat tot. I tot vol dir TOT. Passant per l'escola, la ciutat, la roba (jeje) i tot el que comporta: gent, costums, etc...
Uff com ho desitjava!

Per fi estic assentada, reinsertant-me a la rutina. Ja puc començar a seguir les pautes d'aquesta nova temporada! I amb quines ganes la començo!!!
Crec que he anat del revés, fent compte enrere dels dies d'estiu, des del primer fins l'últim i amb immenses ganes d'acabar-los.

Per molt estrany que soni, estar un any "penjada" no ha estat geeens fàcil. Sort que he tingut algú que m'ha estat animant al màxim i no m'ha fet perdre l’ il·lusió en cap moment.


El cas és que ja ho torno a tenir tot encarrilat i soc més feliç que mai!


Espero seguir postejant amb regularitat, encara que de moment només sigui per a un parell de persones!
Quan vegi que això em convenç ja faré propaganda. ^^


Bona tardor a tothom!!