24/9/08

Fotogafia "des de l'altra banda".

L'altre dia vaig dir que us parlaria sobre les sessions de fotografia que em van fer, ja que jo era la model. Doncs les del primer dia van ser per a l'Spa Monterrey de Lloret de Mar, i les del segon per al Balneari Vichy Catalan. És el primer cop que treballava per a empreses tan importants essent la model principal (jo sola). Estava nerviosa però va anar de conya, imagineu quin estress era que em posessin a la banyera de 35º, o que em fessin massatges de tot tipus, o que em cobrissin el cos amb una crema d'or, etc.. mentre em feien les fotos! Jaja. Perquè d'això es tractava, de gaudir i captar la meva cara de relax i satisfacció, –no havia d’actuar massa que diguem xD-

Per mi els resultats d’aquestes fotos han sigut fantàstics, m’han encantat! El treball d’en Karel ha sigut extraordinari, amb 4 coses va saber crear climes de gran confort i espais molt diferents al que realment eren, explotant la bellesa de cada escenari. Va utilitzar un munt de tècniques i aparells que em serviran per quan jo estigui fent el mateix que ell, si tot va bé! Per tant, també m'ha sigut didàctic. A partir d’ara si em sorgeix alguna cosa per l’estil ho aprofitaré, tot i que he de dir que no és al que em vull dedicar!

També us vaig dir (o potser no) que posaria algunes de les fotografies, però m'ho he estat pensant i per respecte al fotògraf només en posaré 4 o 5, a tamay reduït i amb un text que dificulti la còpia. No sigui que algú les faci servir per a alguna altra cosa, sense drets d'autor ni d'imatge, i jo acabi tenint problemes amb la feina i l'artista.

Aquests no són els resultats finals que es donaran a les empreses i el Patronat ja que encara no hi són fets els retocs perquè quedin perfectes.

Doncs això és tot, espero que us agradin.

:)






10 comentarios:

Striper dijo...

Tot mirant les fotos m'oblidat del que volia dir, lo que si et dic es que estas molt guapa!!!!

Mar dijo...

Gràcies Striper!!

:)

Anónimo dijo...

que guapa!!

Las fotos son muy bonitas, dan ganas de ir la verdad!
Y me alegra q la experiencia fuera tan buena, ojalá te salgan mas trabajos de este tipo en los que aprendes muchas cosas.
Enhorabuena!

Besos

Montse dijo...

Mar, que guapa estàs! què hi diu, en G? li deu caure la babeta, hehehe...

Quan comences el curs?

Saps que? el Xat i la Taca comencen - tot just- a mostrar-se una mica indiferents quan es veuen, tot i que el Xat encara li bufa quan ella se li vol menjar lo seu. No m'estranya, jo també li bufaria!!

Mar dijo...

Srta. a, graciaaasss!!
Conoces los sitios? Es que son bonitos ya de por si!!

Pues si, ojalà, en muchos aspectos me iría bien.

:)

Un beso!

Mar dijo...

Jajaja en G. encantat! El que passa és que quan van venir els meus pares amb els fotos i les vam estar mirant ell estava enfeinat, les ha vist així per sobre, però ja m'ha dit que li agraden molt!

Vaig començar dilluns, estic encantada! Aquest cap de setmana ja t'explicaré per on va la cosa..

Justament aquesta nit pensava en el Xat, et volia preguntar què feia, com està.. el trobo tant a faltar, ni t'imagines!

Així que la Taka se li jala el menjar? Vaya golafre està feta jaja

Un petonet!!

Carla dijo...

et felicito!!
se'ns dubte una gran model!
com es que en karel t'ho va demanar?
felicitats a ell tmb per les fotos!!
tindràs un gran mestre!!

Muaaaaaaaaaaaaaaaa

Mar dijo...

gràcies Carlaaa!!

:D

Jo a en Karel no el coneixia! Em van dir que buscava una noia per fer això (sabien també que jo ja havia fet coses semblants), vaig anar a fer entrevista (casting) i de moment ja he treballat amb ell dos cops i jo encantada!

Espero que em serveixi d'alguna cosa, si! I sino mira..una experiència més.

Muaaa!

Carla dijo...

doncs genial!!
la veritat es que hi va haver una conexió genial i potser no veure mai a aquelles persones,
pero en el seu moment ens hem donat confiança...

petons mar!

Mar dijo...

si Carla, com ja t'he dit, m'ho imagino i uuf!!


El cap de setmana bé?


:)