3/11/08

Moments

Des de que estem a Barcelona, aquest curs, encara no havíem pogut passar una tarda junts. Avui jo tenia festa així que hem tingut temps per nosaltres. Volíem fer alguna cosa especial, diferent. Comptant que ens havíem d’estar a casa perquè m’havien de venir a recollir una cosa. De seguida hem decidit penjar fotos al suro de l'habitació, que és molt gran i el tenim buit. Hem volgut començar per les que només sortim nosaltres, que són les que ens feien més il·lusió.

Així que ens hem posat a fer una selecció a l’ordinador i hem repassat fotos d’aquests casi dos anys i mig que portem junts. Lisboa, París, el salt en paracaigudes, el casament dels pares, Andalusia... tots grans moments que hem passat un al costat de l'altre. Mirant les fotos hem comentat i rigut de coses que casi ja ni recordàvem i d’altres que no ens les deixem de dir dia a dia. També hem parlat del que tenim pendent a fer, com aquells dies que planejàvem el que ara ja és passat (i retratat).

Un cop triades les hem imprès i hem anat a l’habitació a discutir una mica si les posàvem aquí o allà, així o “aixà”. No hem tingut gaires complicacions. Ha quedat preciós. Al veure-ho acabat ens hem abraçat feliços. Hem passat unes hores magnífiques fent una cosa ben senzilla, una cosa més amb la que ens demostrem que l'amor és el millor que tenim per gaudir d'aquesta vida.


:)

Ambient: David Gray - This years love


11 comentarios:

Striper dijo...

Algo mejor que vivir el amor..

Mar dijo...

doncs res, jo crec que res Striper.


:)

òscar dijo...

ho és. i a més es manifesta moltes vegades en quelcom tan senzill com una simple elecció de fotos per un suro.

Mar dijo...

Aquesta és la màgia, que amb coses tan senzilles es pugui demostrar tant!

Gràcies per dir la teva!


Petonets!

srta a dijo...

Que bonito... a quedado muy tierno, el cocrcho y el post.

Un beset molt fort!!

Mar dijo...

jajaja me ha quedado todo como un pastelito un poco empalagoso.

xD


Un per tu també!

thesil dijo...

Aquest tip de coses és el que fa una casa diferent. Jo ja tinc la meua plena de fotos i il·lustracions de NYC i la resta del viatje.

Un beset

Carla dijo...

que maco de debó!!

jo també estic enamorada i els moments més simples són els millors...

ja portem 2 anys i poc i soc tan feliç!

Carla dijo...

que maco de debó!!

jo també estic enamorada i els moments més simples són els millors...

ja portem 2 anys i poc i soc tan feliç!

Mar dijo...

Un petó Thesil, m'encanta que em vinguis a dir coses! Jo ara estic d'examens i en tregues i no hi haurà manera de treure estona.

M'imagino que les fotos deuen ser genials! Quina ilusió!

Un petonet!

Mar dijo...

Si Carla, al final tot això és el que fa gran una relació!

me'n alegro un munt que siguis tan feliç portant aquests temps, ara ja no queden gaires parelles d'aquestes. Jo n'estic molt orgullosa!!


:D


Muuua!